Interijer vrtića je prostor u kojem djeca borave veći dio dana, te kroz igru uče i razvijaju se, pa je potrebno dosta pažnje posvetiti uređenju.
Pri samom planiranju uređenja interijera, potrebno je uzeti u obzir činjenicu da se svakodnevno odvijaju različite aktivnosti, stoga je nužno da prostor bude maksimalno prilagodljiv i funkcionalan, kako bi i odgojiteljicama uvelike olakšali vrlo zahtjevan posao rada s djecom.
Obzirom da je vrtić odgojno-obrazovna ustanova, samim tim na neki način razvijamo kod djece smisao za lijepo, a toplim i lijepo usklađenim bojama zidova, možemo stvoriti ambijent, koji će pomoći djeci da uživaju u procesu učenja, te učiniti vrtić lijepim i ugodnim mjestom, gdje će dijete boraviti sa zadovoljstvom .
Naravno uz estetsku stranu, potrebno je uzeti u obzir ergonomiju i funkcionalnost, a posebnu pažnju posvetiti također i sigurnosti pri svakodnevnim aktivnostima.
Stoga u ponudi imamo namještaj od vrlo kvalitetnog drva, kojeg po mjeri izrađujemo, kvalitetne zaštite za radijatore, rubove zidova i stupova, mekane podne podloge od EVA pjene, namještaj i opremu od EKO kože, a sve prilagođeno potrebama djece, odgajatelja i samog interijera.
Svi proizvodi su izrađeni u Hrvatskoj, a prema određenim standardima, koji su propisani od strane EU, čak i više od toga, jer zaista smatramo da sigurnost djece nema cijenu.
Dakle, ukoliko Vam je potrebno cjelokupno uređenje, ukoliko želite osigurati ugodan boravak djece u vrtiću, obratite nam se s povjerenjem, a naši će kvalificirani i stručni djelatnici osigurati rješenje od ideje do realizacije, naravno uz garanciju kvalitete.
Za sve upite, te za ponude i cijene kontaktirajte nas s povjerenjem.
Potrudit ćemo se u što kraćem vremenskom roku odgovoriti na Vaš upit.

Zidni paneli

Podne strunjače
Puzzle

Namještaj od eko kože 

Zaštite za radijatore

Zaštite za stupove i zidove

Oprema za odgojiteljice

Elementi za polivalentne dvorane

Zaštita za vanjske stupove